INFO PARIURI

Comparatie Cote Clasamente


ARTICOLE PARIURI

MONEY MANAGEMENT

Opinia comuna confunda tipsterul (cel care ofera predictii) cu un parior de succes. Diferenta dintre cei doi este data de money managementul eficient care reprezinta optimizarea factorului financiar adica raportul dintre risc si recompensa, fara de care orice tipster oricat de bun poate fi, in mod paradoxal, un parior falimentar.

[ CITESTE MAI MULT ]

VALUE BETTING

Value Betting este o notiune mai putin discutata pe site-urile romanesti de profil, desi nu exista castig la pariuri in afara acestui concept. Este un lucru stiut ca majoritatea pariorilor pierd bani pe termen lung, si nu intimplator cei mai multi dintre acestia pariaza "pe castigator", fara sa ia serios in calcul si cota oferita pe acel rezultat.

[ CITESTE MAI MULT ]

PARIURI DE LA A LA Z

In acest articol veti gasi lista celor mai frecventi termeni pe care ii veti intalni pe site-urile de pariuri. Majoritatea tarilor au preluat si folosesc terminologia engleza, si de aceea ar fi bine sa va familiarizati atat cu denumirile cat si cu semnificatia acestor notiuni. Alaturi de echivalentul romanesc al unor termeni veti gasi si scurte explicatii/definitii.

[ CITESTE MAI MULT ]

RezultateLive.org » Rezultate Live FOTBAL

REZULTATE LIVE FOTBAL


Rezultate Live ofera in sectiunea dedicata fotbalului scorurile live din toate competitiile importante ale celui mai popular sport printre pariori. Majoritatea caselor de pariuri ofera pariuri live la fotbal, cu cote ce se modifica in timp real, in functie de evolutia scorului. Acest tip de pariuri este extrem de tentant, intrucat evenimentele se deruleaza rapid, de la un minut la altul. Avantajul este ca poti paria in functie de jocul real pe care il poti urmari in transmisiile de fotbal live, principalul handicap fiind marja de profit mai mare pe care casele de pariuri si-l asigura in cazul pariurilor live. RezultateLive.org va recomanda disciplina in respectarea limitelor mizelor pe care le alocati pariurilor live pe fotbal.

00ee0 0

CASE DE PARIURI

Casa de pariuri Gamebookers Casa de pariuri de top, membra a grupului Party Gaming. Oferta foarte diversa de pariuri, cote bune si un design perfect.
Alege bonusul de 200 lei!
Casa de pariuri Bet365 Seriozitate englezeasca, cote si limite de pariere ridicate. Oferta incredibila pentru pariurile speciale, asiatice si live fara egal
Acum bonus de 200 lei!!!
Casa de pariuri Bwin Cea mai mare casa de pariuri online, sponsor al lui Real Madrid sau AC Milan. Oferta uriasa de pariuri - live inclusiv, din absolut toate sporturile.
Bonus de start de 100 lei!
Casa de pariuri 10betUn design original si oferta bogata pentru pariurile asiatice si cele live. Casino, poker si jocuri pe acelasi cont.
30% bonus la inscriere!
Casa de pariuri SportingBetCasa de pariuri solida, cote excelente la fotbal, sporturile americane sau cursele de cai. In plus pariuri live de mare clasa.
Ai 200 lei bonus ACUM!
Casa de pariuri ExpektUna din cele mai serioase case de pariuri europene. Ofera cote de pariere foarte bune inclusiv pentru ligile nationale inferioare.
100% bonus de inscriere!

SITE-URI DE PARIURI

Pariuri Online Biletul Zilei LIVESCORE.in TOATE LINKURILE CONTACT